0 items
El meu compte

VII Premi D'estil: Angie Rosales

Angie Rosales, fundadora de l’ONG Pallapupas, va rebre el VII Premi D’estil en reconeixement de la seva emprenedoria i del valor de la tasca que desenvolupen des d’aquesta organització sense ànim de lucre. Fou el dissabte 19 de desembre de 2015. L’ONG aglutina un grup de pallassos i dinamitzadors de teatre social que treballen en hospitals, centres sociosanitaris i residencials catalans per fer-li un espai al riure durant el procés de la malaltia.

Una entusiasmada Angie Rosales va recollir el premi i es va endur la recaptació de prop d’un centenar de bombons solidaris elaborats especialment per a l’ocasió de la mà de Raül Cegarra, El Xocolater de Taradell, els quals es van vendre durant la vetllada a un preu de 5 euros la unitat.

Una copa del cava va donar la benvinguda a lectors, col·laboradors i amics, a més d’autoritats locals i comarcals, representants d’institucions i personalitats relacionades amb el món de la cultura i el comerç.

Mar Casas, directora de D’estil, va obrir l’acte per donar la benvinguda i lliurar el trofeu a Angie Rosales, que es va mostrar especialment agraïda de rebre un reconeixement per part d’una revista com la nostra, creada per un equip petit i entusiasta, com ho és també el seu.

L’acte de lliurament el va tancar la cantautora i periodista Clara Sánchez-Castro, que va interpretar una nadala inclosa en el seu darrer treball discogràfic Molt Clara (Temps record, 2016). Tot seguit, vam gaudir d’un refrigeri elaborat pel Grup Samuga, i també vam poder tastar una tapa especial de pernil esparracat de la mà d’El Graner.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top